Linjakuivatus

ACO Linjakuivatus
Linjakuivatus on nykyaikainen tapa huolehtia ilmaston ääriolosuhteiden aiheuttamista suurista sademääristä. Pintavesikouruja on olemassa monia erilaisia, kevyistä kotipihaan sopivista aina terminaalialueiden suuriin, valtavia kuormituksia kestäviin kouruihin saakka.

Kun kouru valitaan oikein, suojataan tiet, talot ja muut rakennukset suurten vesivirtojen aiheuttamilta vahingoilta ja tulvilta.

ACOn valikoimassa on kouruja eri materiaaleista; polymeeribetonista, polypropyleenista ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja. Kourujen kansimateriaalit ovat mm. valurauta, kuumasinkitty teräs, ruostumaton teräs ja komposiitti. Lisätietoja eri kouruista tuotesivuilta ja myynnistä.

ACO on maailman markkinajohtaja hulevedenpoistojärjestelmissä. ACOn hulevesituotteilla on monia etuja; esteettinen muotoilu, hyvä vedensiirtokyky, nopea asennus ja helppohuoltoisuus.

Linjavedenkuivatuksesta esteettinen elementti

ACO Design and Light -valikoiman tuotteilla voidaan korostaa maisemaa samalla kun vedenpoisto ratkaistaan tehokkaasti. Valikoimasta löytyy ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka soveltuvat niin julkiseen rakentamiseen kuin kotitalouksienkin käyttöön. Freestyle-mallisto antaa mahdollisuuden suunnitella uniikit ritilämallit. Light-mallisto mahdollistaa valoefektien käytön linjakuivatuskouruissa.


Linjakuivatuskourujen käyttökohteet
Kysy lisää

Mika Värränkivi
Tekninen johtaja
Hulevesijärjestelmät

+358 400 782 314
mika.varrankivi@aco.com

Tuukka Teronen
Toimitusjohtaja

+358 400 447 969
tuukka.teronen@aco.com

Miikka Eskelin
Myyntipäällikkö
Hulevesijärjestelmät

+358 400 445 588
miikka.eskelin@aco.com