Aco Stormbrixx
Mitoita, suunnittele ja lataa

Hulevesien hallintaan

Rakennettujen ja pinnoitettujen alueiden hulevesiä hallitaan imeyttämällä ne Stormbrixx:in kaltaisilla hulevesikaseteilla. Hulevesikasetit hallitsevat veden kulkua ja imeyttää sadeveden paikallisesti ajan mittaan. Hulevesien paikallisen imeyttämisen tulisi olla aina ensisijainen vaihtoehto, näin vesi kulkeutuu luonnollisesti takaisin ympäristöön.

Veden viivyttämiseen turvaudutaan silloin, jos maaperä ei ole riittävän vettä läpäisevää tai ainoa imeyttämispaikka on liian lähellä rakennusta. Viivytysjärjestelmä tulee suunnitella niin, ettei järjestelmästä pääse ulos enempää vettä kuin mitä purkukohteeseen on tarkoitettu. Sallittu purkumäärä vaihtelee kuntakohtaisesti ja tulee olla viranomaisten määrittämä.

ACOn moduulirakenteinen Stormbrixx hulevesikasettijärjestelmä koostuu peruselementeistä jotka kiinnittyvät toisiinsa patentoidulla liitossysteemillä. Sen käyttö vapauttaa maanpäällisen alueen muuhun käyttöön. Imeytysjärjestelmä saadaan ympäröimällä Stormbrixx-järjestelmä suodatinkankaalla. Viivytystä varten järjestelmä ympäröidään hitsatulla PE-kalvolla tai teipatulla EPDM-kumilla

Yhdessä ACO linjakuivatuskourujen ja öljyn- sekä hiekanerottimien kanssa Stormbrixx hulevesikasetit muodostavat täydellisen ratkaisun hulevesien käsittelyyn, jossa hulevesi kerätään, puhdistetaan sekä vapautetaan hallitusti. Järjestelmään kuuluvat myös virtauksensäätökaivot, jotka mitoitetaan aina kohteen mukaan.

Tarkista mitoitustyökalulla tarpeisiisi sopiva kasettiyhdistelmä ja lataa piirustukset suunnitelmiasi varten. Työkaluun pääset viereisestä linkistä.Kysy lisää

Tuukka Teronen
Toimitusjohtaja

+358 400 447 969
tuukka.teronen@aco.com

Mika Värränkivi
Tekninen johtaja
Hulevesijärjestelmät

+358 400 782 314
mika.varrankivi@aco.com