Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Aco Stormbrixx
Mitoita, suunnittele ja lataa

Hulevesien hallintaan

Rakennettujen ja pinnoitettujen alueiden hulevesiä hallitaan imeyttämällä ne Stormbrixx:in kaltaisilla hulevesikaseteilla. Hulevesikasetit hallitsevat veden kulkua ja imeyttää sadeveden paikallisesti ajan mittaan. Hulevesien paikallisen imeyttämisen tulisi olla aina ensisijainen vaihtoehto, näin vesi kulkeutuu luonnollisesti takaisin ympäristöön.

Veden viivyttämiseen turvaudutaan silloin, jos maaperä ei ole riittävän vettä läpäisevää tai ainoa imeyttämispaikka on liian lähellä rakennusta. Viivytysjärjestelmä tulee suunnitella niin, ettei järjestelmästä pääse ulos enempää vettä kuin mitä purkukohteeseen on tarkoitettu. Sallittu purkumäärä vaihtelee kuntakohtaisesti ja tulee olla viranomaisten määrittämä.

ACOn moduulirakenteinen Stormbrixx hulevesikasettijärjestelmä koostuu peruselementeistä jotka kiinnittyvät toisiinsa patentoidulla liitossysteemillä. Sen käyttö vapauttaa maanpäällisen alueen muuhun käyttöön. Imeytysjärjestelmä saadaan ympäröimällä Stormbrixx-järjestelmä suodatinkankaalla. Viivytystä varten järjestelmä ympäröidään hitsatulla PE-kalvolla tai teipatulla EPDM-kumilla

Yhdessä ACO linjakuivatuskourujen ja öljyn- sekä hiekanerottimien kanssa Stormbrixx hulevesikasetit muodostavat täydellisen ratkaisun hulevesien käsittelyyn, jossa hulevesi kerätään, puhdistetaan sekä vapautetaan hallitusti. Järjestelmään kuuluvat myös virtauksensäätökaivot, jotka mitoitetaan aina kohteen mukaan.


Kevyelle liikenteelle

ACO Stormbrixx SD on suunniteltu alueille jossa ei ole raskasta liikennettä, kuten parkkipaikoille, kävelyteille tai kevyen liikenteen pihateille. Alueilla sallitaan hälytysajoneuvot.

SD-kasettia voidaan käyttää veden viivyttämiseen sekä imeyttämiseen.

  • Korkeus: 914 mm (2x 457 mm) max 2 kerrosta
  • Varastointitehokkuus: 97 %
  • Päällystäyttö: 800-2000 mm
Mataliin kohteisiin

ACO Stormbrixx SD Half mallin kansilevy mahdollistaa puolikkaiden kasettien käytön, jolloin SD-kasettikentän korkeusvaihtoehdot tuplaantuvat. SD Half-kasettikenttää voidaan käyttää sekä viivytykseen että imeytykseen.

  • Korkeus: 475 mm (0,5) tai 1390 mm (1,5 kerrosta)
  • Varastointitehokkuus: 96 %
  • Päällystäyttö: 800-2000 mm

Raskaan liikenteen alueille

ACO Stormbrixx HD on tarkoitettu raskaasti liikennöidyille alueille, kuten paloasemille, bussiteminaaleihin tai lastausalueille. HD-kasettia voidaan käyttää veden viivyttämiseen sekä imeyttämiseen.

  • Korkeus: 610 mm (2x 305 mm) max 3 kerrosta
  • Varastointitehokkuus: 95 %
  • Päällystäyttö: 800-3400 mm

Kysy lisää

Tuukka Teronen
Toimitusjohtaja

+358 400 447 969
tuukka.teronen@aco.com

Mika Värränkivi
Tekninen johtaja
Hulevesijärjestelmät

+358 400 782 314
mika.varrankivi@aco.com