Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO lattiakaivot

Hygieenistä pistekuivatusta
ACO:n hygieenisten kaivojen suunnittelu perustuu hygieenisen muotoilun periaatteisiin, joilla varmistamme parhaan hygieenisen tehokkuuden. ACO:n hygieenisiä kaivoja on saatavana kolmessa eri runkokoossa, jolloin voidaan huomioiden erilaiset virtaamia ja rakennetta koskevat vaatimukset, kuten matala syvyys ja sovellukset joissa tarvitaan palokatkoja. ACO kaivoja on saatavissa niin ruostumattomasta (EN 1.4301), kuin haponkestävästä (EN 1.404) teräksestä valmistettuna. Mallisto sisältää kiinteärunkoiset sekä teleskooppirukoiset kaivot.

ACO:n hygieeniset kaivot ovat EN 1253 mukaisesti sertifioitu.

ACO 150 -järjestelmä on suunniteltu hygieeniseksi, helposti asennettavaksi tuoteperheeksi saniteettitiloihin, joissa halutaan viimeisteltyä ulkonäköä, kestävää rakennetta ja maksimaalista korroosionkestävyyttä.

ACO 157- sekä 218-järjestelmä on tarkoitettu käytettäväksi teollisuudessa, keittiöissä ja liiketiloissa, joissa vaaditaan suurempia virtaamia, kuormankestävyyttä sekä vaihtoehtoja ritilöille.

ACO pönttökaivot on suunniteltu tiloihin, joihin aiemmin on suunniteltu joko pönttökaivo tai hiekanerotin. Sakka-astiaan kerääntyvät tehokkaasti niin ruuan jätteet kuin siivouskoneen tyhjennyksen mukana tulevat roskat, estäen hiekan valumisen viemäriin. ACO:n pönttökaivoissa on aina irrotettava vesilukko sekä verkkoritilä. Kaivot valmistetaan EN 1.4301 -ruostumattomasta teräksestä