Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Öljynerottimet
Mitoita, suunnittele ja lataa

ACO Nordic tarjoaa suomen laajimman öljynerotinvalikoiman öljyisen sadeveden tai teollisen jäteveden tehokkaaseen käsittelyyn esimerkiksi parkkipaikoilla, huoltamoiden ja korjaamoiden yhteydessä tai raskaasti liikennöidyillä alueilla. Toimitamme testattuja (Luokan I) öljynerottimia kolmesta eri materiaalista: lujitemuovi (G), polyeteeni (P) ja teräsbetoni (C), jotka täyttävät EN 858 – standardin vaatimukset. Erilaiset tekniset ratkaisut sekä materiaalit takaavat oikeanlaisen erotinjärjestelmän kaikkiin olosuhteisiin.

Kaikissa öljynerottimissa tulee olla automaattinen sulkijalaite

EN 858 -standardin mukaisesti öljynerottimessa tulee olla automaattinen sulkijalaite. ACOn öljynerottimissa on aina vakiona automaattinen sulkijalaite, joka estää öljyn poisvirtaamisen erottimesta kaikissa tilanteissa ja öljyvahingon, mikäli hälytin ei toimi ja öljytilavuus on huomaamatta täyttynyt.

Huoltokuilun tulee täyttää normin EN 476 vaatimukset

Normi EN 476 edellyttää, että valurautakansiston aukon halkaisijan on oltava vähintään Ø 600 mm. Tämä takaa turvallisen pääsyn erottimeen ja sieltä pois esim. huolto- ja tarkastustilanteessa. Kaikissa ACOn maahan asennettavissa erottimissa EN 476 vaatimukset on täytetty.

Erottimen tulee olla testattu ja hyväksytty

Kaikkien öljynerottimien tulee olla testattu ja hyväksytty EN 858 -standardin mukaan. ACOn öljynerottimet ovat testattuja ja hyväksyttyjä nimelliskokoon NS100 asti. Vain testatun ja hyväksytyn erottimen käyttö varmistaa suunnitellun ja turvallisen vesien puhdistamisen.

Acon tekninen dokumentaatio auttaa sinua valitsemaan oikean erottimen, varmistaa viranomaisvaatimusten toteutumisen ja tukee sinua suunnitelmissasi.

Oikea nimelliskoko varmistaa oikean ratkaisun tarpeisiisi. Nimelliskoon suuruus kasvaa, mikäli puhdistettava sadevesi kerätään laajalta alueelta, esimerkiksi parkkipaikoilta, asemilta tai terminaaleista. Valitse alta tarpeisiisi sopiva nimelliskoko ja lataa alta piirustukset suunnitelmiasi varten.
Kysy lisää

Tuukka Teronen
Toimitusjohtaja

+358 400 447 969
tuukka.teronen@aco.com

Mika Värränkivi
Tekninen johtaja
Hulevesijärjestelmät

+358 400 782 314
mika.varrankivi@aco.com