Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Rasvanerottimet
Ulko- ja sisäasenteiset erottimet rasvaisen jäteveden käsittelyyn

Ravintoloissa, keittiöissä ja elintarviketeollisuudessa rasvaista jätevettä syntyy suurina määrinä ja pitoisuuksina. Rasvaisen jäteveden luonne johtaa usein viemäröinnin toimintaan liittyviin ongelmiin sekä lisääntyneisiin kustannuksiin viemäriverkossa, jätevedenpuhdistamoissa ja yhdyskuntajätevesien käsittelylaitoksissa. Rasva myös kerääntyy yhdessä muiden jätteiden kanssa putkien sisäseinämiin, mikä voi aiheuttaa korroosiota, tukoksia ja epämiellyttävää hajua.

Ravitsemisliikkeisiin, joissa syntyy rasvaisia ​​jätevesiä, on asennettava standardien EN 1825 ja DIN 4040-100 mukaiset rasvanerottimet, jotta varmistetaan, että jätevedessä olevat orgaaniset rasvat ja öljyt erotetaan ennen vientiä viemärijärjestelmään.


Rasvanerotus jätevesistä on tarpeen viemäriverkon ja jätevedenpuhdistamojen suojaamiseksi.


Erotinmallisto
Maahan asennettavat rasvanerottimet


ACO Lipumax P
Polyeteeni

Suunniteltu rasvaisten jätevesien puhdistamiseen EN 1825-1:n mukaan. Erotin soveltuu käytettäväksi ravintoloiden, suurkeittiöiden, pienten leipomoiden yms. jätevesien käsittelyyn.

LIPUMAX P-B -rasvanerottimeen kuuluu:
■ Normin EN 476 mukainen huoltokuilu
■ Nostokorvat
■ Tuuletusyhde
■ Kansi ACO ATLAS, luokka D400 (EN 124), vapaa aukko D600 mm, lukkiutuva ja hajutiivis
■ DN50-kaapelin suojaputkivaraus
■ ACO PROCURAT T5-2 -rasvatila- ja padotushälytin
■ Koot: NS 2/200–NS 10/1000

ACO Lipumax G
Lujitemuovi

Suunniteltu rasvaisten jätevesien puhdistamiseen EN 1825-1:n mukaan. Erotin soveltuu käytettäväksi ravintoloiden, suurkeittiöiden, pienten leipomoiden yms. jätevesien käsittelyyn. LIPUMAX-lujitemuovisäiliö on itseankkuroituva, eikä tarvitse ankkurointia pohjaveden nostetta vastaan.

LIPUMAX G -rasvanerottimeen kuuluu:
■ Normin EN 476 mukainen huoltokuilu
■ Nostokorvat
■ Tuuletusyhde
■ Kansi ACO ATLAS, luokka D400 (EN 124), vapaa aukko D600 mm, lukkiutuva ja hajutiivis
■ DN50-kaapelin suojaputkivaraus
■ ACO PROCURAT T5-2 -rasvatila- ja padotushälytin
■ Koot: NS 2/400–NS 25/5000 sisältäen lietetilan

Erotinmallisto
Sisälle asennettavat rasvanerottimet


ACO Lipujet P-O
Sisäasenteinen rasvanerotin lietetilalla

Lipujet PO on EN 1825-1 standardin mukainen rasvanerotin ja suunniteltu rasvapitoisten jätevesien käsittelyyn elintarviketeollisuudessa, ravintoloissa, suurkeittiöissä, leipomoissa, ym. Lipujet -rasvanerottimet tyhjennetään päällä olevan huolto- ja tyhjennysaukon kautta imuletkulla. Rasvanerottimen tyhjennysaukko on suljettu pikalukituksella vasrustetulla kaasutiiviillä kannella. Erotin tulee asentaa jäätymiseltä suojattuun tilaan, johon on helppo pääsy huoltoa varten. Erottimen pienet ulkomitat ja säiliön keveys helpottavat erottimen asentamista myös ahtaisiin tiloihin. Säiliön sisäpinta on viimeistelty sileäksi, mikä helpottaa puhtaanapitoa.

ACO Lipujet voidaan varustella tarkastusikkunalla, täyttöyhteellä sekä integroidulla automatisoidulla pesurilla (Lipujet P-OA).

ACO Grease Capture
Keittiön jäteveden käsittelyyn

Grease Capture on tarkoitettu erottamaan rasva ja kiintoainejäte yksinomaan keittiön jätevedestä. ACO Grease Capture poistaa rasvan ja öljyn jätevesistä ennen sen vientiä keittiön viemärijärjestelmään.

  • Automaattinen rasvojen ja öljyjen poisto integroituun jäteastiaan
  • Helppo asentaa
  • Suojaa rakennuksen viemäriputket rasvoilta, öljyiltä ja rasvakudoksilta
  • Erittäin helppo huoltaa
  • Hygieeninen - valmistettu ruostumattomasta teräksestä
  • Ylivirtasuoja

Muut tuotteet


ACO Ozone
Hajunpoistaja

ACO -otsonijärjestelmä on täydellinen, kompakti ja toiminnallisesti tehokas otsonigeneraattori, joka vähentää sisätiloihin asennettujen rasvanerotinten ja pumppaamojen yhteydessä esiintyviä hajuja.

Lue lisää >

Jätä yhteydenottopyyntö