Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO lattiakaivo- ja lattiakourujärjestelmät
Vedenhallintaan sisätiloissa

Edistykselliset ruostumattomasta teräksestä valmistetut viemäröintijärjestelmät teollisuus- ja ammattikeittiöihin

ACO tarjoaa kestäviä, integroituja viemäröintijärjestelmiä, jotka on suunniteltu suojaamaan yritystäsi ja ympäristöä. Tavoitteenamme on parantaa jatkuvasti kaikkia vedenhallinnan osa-alueita tarjoamalla hygieeninen, vesitiivis ja toimiva ratkaisu kaikkiin tarpeisiin. Uskomme, että järjestelmämme ja palvelumme ovat todella ainutlaatuisia ja tarjoavat vertaansa vailla olevaa hyötyä asiakkaillemme.

Monet ruostumattomasta teräksestä valmistetut viemäröintituotteemme ovat lattia- ja kaivojärjestelmiä, jotka on suunniteltu huippuluokan hygieenisiin suorituskykyratkaisuihin ja takaavat työntekijöiden sekä asiakkaiden terveyden ja turvallisuuden.

Pesuhallien, suurkeittiöiden, ruokatuotannon ja erilaisten teollisten tuotantolaitosten kaivoihin kohdistuu erittäin suuri mekaaninen ja terminen kuormitus. Lattioiden liukastumisen estoa ja puhdistuksen helppoutta koskevien vaatimusten ollessa korkeita, suuret määrät likaista vettä tulee käsitellä turvallisella ja hygieenisellä tavalla.