Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Qdrain

Laajojen alueiden linjakuivatukseen
ACO Qdrain on kehitetty erityisesti suurien pinta-alojen tehokkaaseen vedenpoistoon. Se sopii esim. parkkialueille, ajoteille, lento- ja tavaraterminaaleihin tai mille tahansa suurelle kentälle. ACO Qdrain muodostuu yhdistettävistä yksiköistä, jotka kokoavat, varastoivat ja säännöstelevät veden jatkokäsittelyyn. Järjestelmä on testattu kuormitusluokkaan F900 normin EN1433 mukaisesti.

ACO Qdrain on patentoitu sadevedenohjausjärjestelmä suurella hydraulisella kapasiteetilla. Järjestelmän materiaali on valmistettu kierrätetystä polyetyleenistä (MDPE). MDPE on korroosionkestävä sekä omaa korkean kemikaalin kestävyyden. Yläosan kulutusosat on valmistettu sinkitystä teräksestä tai valuraudasta. Tuotteen rakenteen jämäkkyys auttaa asennusta hankalissakin olosuhteissa. ACO Qdrainin keveys helpottaa kuljetus- ja asennustyötä.

Hyvin suunniteltu järjestelmä yksityiskohtineen tekee tuotteesta järkevän ja kustannustehokkaan kokonaisratkaisun.

Järjestelmää on saatavilla viidessä eri koossa.