ACO Modular lattiakourut

Lattiakourut vaativaan käyttöön
ACO Modular lattiakourujärjestelmä on tarkoitettu suurten alueiden vedenpoistoon. Erilaisista moduuleista koostuva järjestelmä voidaan suunnitella kohteen tarpeiden ja tilan mukaan. ACO Modular -järjestelmään kuuluu kolme erilaista kouruprofiilia sekä useita erilaisia ritilävaihtoehtoja kuormitusluokille A15-C250. ACO Modular lattiakourujärjestelmällä voidaan rakentaa tehokas järjestelmä vedenpoistoon, linjakuivatus sisätiloissa.

ACO Modular urakouru
Modulaaristen urakourujen vakioleveys on 20 mm ja se tarjoaa monipuolisimman “suoraan hyllyltä” järjestelmän. Erilaiset lisäosat kuten kulmayksiköt ja ritilöiden valikoima tekevät tästä järjestelmästä ihanteellisen valinnan monenlaisiin sovelluksiin. EN 1433 Sertifioitu, CE-merkitty.

ACO Modular lattiakourut
Modular lattiakouruja on saatavissa vakioleveyksillä 125 ja 200 mm ja ne tarjoavat monipuolisimman "suoraan hyllyltä" saatavan järjestelmän. Erilaiset lisäosat kuten kulmayksiköt ja ritilöiden valikoima tekevät tästä järjestelmästä ihanteellisen valinnan monenlaisiin sovelluksiin. EN 1433 Sertifioitu, CE-merkitty.