Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Monoblock

Yksinkertaista ja toimivaa
ACO Monoblock® RD on ainutlaatuinen tuote, jota ei voi verrata muihin kourusysteemeihin.

Yhtenäinen rakenne takaa maksimaalisen turvallisuuden ja vakauden vaativissakin sovelluksissa, kuten esimerkiksi katujen ja teiden poikittaisessa ja pitkittäisessä linjakuivatuksessa. Vahva Monoblock®-kouru, F900-kuormitusluokalla on toimiva ratkaisu myös rahtiterminaaleihin tai muuhun raskaan liikenteen alueen linjakuivatukseen.

Kourun suuri poikkileikkaus ja V-muoto tarjoavat nopean ja tehokkaan vedenpoiston. Moduulijärjestelmä sisältää muutamia, mutta taitavasti suunniteltuja osia, jotka tarjoavat yksinkertaisen ratkaisun useampiin käyttötarkoituksia.

ACO Monoblock® on testattu, sertifioitu ja CE-merkitty EN1433 mukaisesti. ACO Monoblock® on ainoa linjakuivatuskouru, joka soveltuu teiden ja katujen poikittaiskuivatukseen.

Osa Monoblock®-tuotteista voidaan toimittaa kiinteällä kumitiivisteellä, joka varmistaa kourujärjestelmän vesitiiviyden.